sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Roget - Osa 18: Tonttujen vallankumous

Lisää, perjantailta jäi näin paljon yli :D Ja blogger näköjään bugii jotenkii, osa kuvista on huonolaatusia ja se on VAALENTANU joitain, vaikka ne koneella näkyy edelleen ihan oikein o___o Laatu tuntuu muutenkii kusevan ihan sikana monissa kuvissa.
EDIT: Selvitin ongelman syyn ja ratkasunkin, lisää tässä. Kuvat on nyt vaihettu.



***

Pakollinen koulubussikuva. Kuski oli muuten aika söötti. Harmi ettei niitä saa perheeseen.

Riimi leikkii taas tiedenaista ja lähinnä feilaa.

Tässä vaiheessa tajusin et en oo esitelly tota verikiveä! Ihan sikahieno! Miun suosikki vaan noista kaikista on tansaniitti, toi sininen verikiven alapuolella.

Tässä muna(n muotoinen )kokoelma. Muistasinkohan noi nimet ulkoo? Ylärivi: timantti, lasuurikivi, aurinkokivi, kuukivi, verikivi. Alarivi: smaragdi, rubiini, sininen topaasi, sitriini(kö?) ja tansaniitti. Yay!

Ja tätäkää en oo ennen muistanu sanoa. Nimittäin noi molemmat on elohopeaa! Kyllä! Yleensä ku sulatuttaa ni saa ton koeputken mut yhtenä päivänä (siitä on jo aikaa) noi saikii postissa ton...ton...kimpaleen, unohin sen sanan! Mikä toi sulatettu metallijuttu on??? :D Muistin sen äsken mut nyt se vaan hävis päästä XD

Fail vol 589258018510.

Ilmeisesti niin paha virhe et toi koppa löyhkäs niin pahalle et se joutu hyppäämään kauemmas :DDD

Älähän nyt, kyllä se siitä :>

Aaawww, söpö toi otsikko. "Pieni takaisku vain" ♥ Jotenkii runollinen tai jotain :D

Vois nää lumet ihan oikeesti jo sulaa pois :DDD Okei, ollaan vasta kevään toisessa tai kolmannessa päivässä mut silti! Riimi haluu jo puutarhaan! :D

Se jopa toimi! Onkohan se sit ennen bugittanu? VAI oliko ennen sit aina tiellä joku kissa...

Tollanen moodlet.

NYT KYLLÄ. Alan oikeesti jo epäilee näitten tonttujen mielenterveyttä. Toi alkaa jo vakavasti muistuttamaan jotain parafiliaa.

Taitopisteitä satelee kyllä. "Valmis uimaan kalojen kanssa!" :D

Mut silti se vaan feilaa feilaamistaan.

Analysoidaan kalaa. Maitomonni, jolle peli generoi nimen Tuukka, mut miun mielestä Testi-Tuukka kuulosti paremmalta :DDD

Ja se onnistu jopa saamaan näytteen! Näytteitä se osaa tutkia ja onnistuu mut kokeissa se yleensä ei onnistu.

Testi-Tuukka pois akvaariosta, siitä on vielä hyötyä. Esim. päivällistä ajatellen.

Meanwhile at... Siis uskalsin lähettää sen uudestaan matkaan, tällä kertaa tulevaisuuteen, ja tällästä viestiä sieltä pukkas.

Mut ei sitä meinattu päästää pois :DDD

Mut selviyty kuitenkii kotiin asti.

::::D:D:D:DD:D::DDDDDDDDD Tämä selvä :D

Kai muistatte Damienin ja et mamma ilmotti sen balettiin? :D Vielä en oo päässy kokeilee noita balettiylpeilyjä mut joskus :D HYVÄ MUUTEN ET MUISTIN NYT SEN, oisin muuten jo unohtanu!

Nää tähteet ei lopu ikinä. Kakkujakii on kaksin kappalein.

Totanoin... kevät EI oo ihan vielä täällä!

Noniin ja sit sitä vaihetaan talvivaatteisiin kotiportailla! Varmana muuten kerron äitilles tästä!

Muistin, et keksijä on Korpun ammatti joten ois ihan hyvä varmaan tehä niitä keksintöjä ja myydä :D Sen elämäntoive on kuitenkii 3 hirviön rakentaminen/luominen.

Asd tätä ristiriitaisuutta :::D

Ööööö Corbin, niitä on teillä jo neljä. Lisää tulee vasta ku edelliset on vanhentunu sen verran et kannattaa hankkia lisää.

Ööö mistä toi valo siun kasvoille tulee? :D

I thought so.

Ja se yrjös - syöny taas liikaa yrttejä.

Kissat kerjää.

Etkös sie oo vähän liian nuori uneksimaan kihloista? :DD Eiku se näkikii kuninkaallisia unia, jatku edelliseltä yöltä.

Yay lumet sulaa!

Villihevonen. Tolla on ihanan kyömy pää :)

Päästiin vihdoin puutarhaa hoitamaan!!!

Sit tuli taas hirvee kiire...

...oksentamaan. Edelleen ne yrtit. Ja jalka menee potan läpi. Ainiin, sitäkään ei enää tartteis.

Uuuu, tätä miulla ei ookaan vielä ollu! Tallensin varmuuden vuoks ennen ku heitin tontun pihalle--- siis, ennen ku asetin sen pihamaalle XD Miulla nimittäin on 2-3 kertaa peli kaatunu pyykkitontun jälkeen. Omituista.

Katotaas mitä tästä tulee, asetin sen tohon muitten seuraan :D

Riimi sai tän lisäks toisenkii (ja kolmannen?) taitohaasteen.

Ja Corbin yleni muutamalla ku möi noita vempaimia ja sit se sai tonkii :D En kuvaa muistanu ottaa mut se meni sen vajaan keksijänpöydän viereen lattialle.

Munajahti! Ja toihan on ihan Riimi värinen pinkki :D Ja hassut varjot Corbinin naamalla.

XD Corbin on nyt siis elämänsä aikana löytäny kaks juhlamunaa.

No nyt sit ku ei ois enää niin kylmä ni se pakkautuu vaatteisiin.

Heee, kattomaan Damienin balettiesitystä! Jonkun joku kerhoesitys meni miulta ihan sivu suun joskus ku en tajunnu et se on tehtävä jonain päivänä eikä niin et se määräaika tarkottaa et se tapahtuu sillon, niinku vaikka tanssiaisten kanssa tapahtuu.

Corbinkii viime tinkaan painelee ovista sisään. Edit/// Lol tässä luki "viime tinakaan" terveisin Madi vuodesta 2017 XD

Söpö kisu pyöriskeli koulun pihalla.

Jee! Vitsi ku tanssijaa vois jatkaa tästä eteenpäinkii. Periaatteessahan akrobaatti vois olla hauska ura, mut en välttämättä jaksa pelata sen kanssa.

Mitä se isälleen nauraa? :DDD

Ei. (Toi on muuten se poliisi.)

Miten noi Riimin toiminnot osuukii aina niin hyvin yksiin Corbinin kanssa? :DDD Corbin kyllä sanoo et ei tod. kiinnosta :D

Kotiin palataan tuttuun simssin tapaan.

Corbin nauraa Tornadolle ja Riimi Corbinille? Damien näyttää siltä ku se ajattelis "Ei luoja mihin friikkien perheeseen oon oikein syntyny?"

Sit se kuitenkii hajoili isälleen :D Ja Hera ajattelee itteään.

Tää näyttää niinku Corbin ois pierasemassa Damienille.

Mut se kävi auttaa sitä läksyissä :D

Aina en kyl ollu ihan varma, osasko Corbin sitäkään vähää mitä luuli pojalleen opettavansa :DD Ja kissa uneksii hummereista takana.

Voi kuule Riimi, ostasin jos pihalle sellanen mahtuis :::D

R: "Hhhei jeee aurinko paistaa jo on kevät!!!"

C: "Kuule poika, älä tee niinku äitis, äläkä käy kirjottelemassa asiattomia viestejä foorumeille."

Hera: "RUOKAAAAAAA!"

D: "Ai kirjottaaks äiti roskapostia foorumeille???"

Kaikki päätti nousta pöydästä samaan aikaan, hauskaa :D

Corbin, se lautanen ei suinkaan muuttunu näkymättömäks tai mitään, poikas vaan kerkes viemään sen pesukoneeseen ennen sinuu -.-"

Tollasen juhlamunan Korppu tällä kertaa löyti.

Loppuun vielä unia:

Corbinin neuroottisuus ja pakkomielle siivota tuntuu näkyvän sen unissakii :D

Ja sit ne siirty Riimille?

Leipomisia ja juhlia? :D

No, yleneminen tietty on kiva juttu mut tässä tapauksessa oot ite oma pomos, Corbin.

Meteoriitteja ja sulkakyniä, alright.

Tänä yönä se sai uneksia olevansa astronautti :D

Toi planeetta on kiva.

Nauroin :D:D:D:D

Jeesh, vielä jäi kourallinen kuvia mut niitä saatte ootella taas hetken, et en ihan heti postaa :D Tänkii postauksen tein valmiiks jo lauantai-iltana.

10 kommenttia:

  1. Jos yrittäisin jotain kommentoida näin iltamyöhäsellä :D

    Blogger osaa kyllä tuon kuvien räiskäämisen. Itsellä auttoi se kun laitoin kuvat ensin photobuckettiin ja siirsin sitä kautta postaukseen.

    Noi Rogetien kissat on söpöi <3 Ja tuo koululla oleva kissa! Tui tui! Itse tahtoo niin kovasti lemmikit -lisäosan takaisin, mutta kun onnistuin hävittämään pelilevyn ja eihän sitä silloin löytynyt kun olin uudelleenasentamassa pelejä :( Vooi kun yksi haluaisi vielä lisää kissoja! :D

    Nuo talvikuvat (tai kevätkuvat, kuitenkin ne maisemat missä on lunta) ovat tosi kauniita!

    Tuliko tuo tiede -taidot Yliopiston mukana? Mietin vain kun itse en ole sellaiseen taitoon törmännyt, eikä itsellä ole Yliopisto -lisäriä... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on miun mielestä ihan vasta alottanu ton, et liekkö sit Bloggerin kuvapalvelussa (Picasa vai mikä ikinä onkaan) jotain ongelmia ollu viime aikoina. Voi kyl olla et seuraavaks pitää ladata Photariin, vaikka se paljon työläämmältä tuntuukii...

      No voih, mite se pelilevy silleen hävis?! Mut nythän noita lisäreitä voipi löytää melkein jopa halvalla, tyyliin netistä ja joitain ehkä jopa kaupoista kympin luokkaa.
      Ja Corbin on kissaihminen ni sekii varmaan vaikutti tohon toiveeseen :D


      Joo toi tiede-taito tulee Yliopiston mukana. Riimi ja Corbin kävi aikasemmin yliopiston, Corbin teknologiatutkinnon (ja valmistu jopa) ja Riimi tais opiskella lääketiedettä. Se on ihan kiva lisäri. Jos kiinnostaa ni tuolla on pari Rogetien osaa missä yliopistoa käsitellään + Supernaturalin keijut on ollu (ja on edelleen, poistumassa) yliopistolla.

      Kiitos kehuista ja kommentista!

      Poista
  2. Se on harkko mitä tavoittelit! :) Sulatettu metallijuttu... :)

    Mä en oo perehtyny tohon kivien ja metallien keräilyyn paljoakaan, joten munan muotoinen hionta oli ihan uus juttu mulle! :D Tarviipa tutkia sitäkin. Pitäs varmaan laittaa ylös näitä kaikkia tutkittavia juttuja, että muistais niitä myös joskus tehdä! Ja Riimi se vaan jaksaa alusvaatteisillaan hiippailla... :D :D No mikäs siinä kun on tollanen kroppa mitä esitellä! :D

    Tähteet! Murr. Miksei vois valita, montako annosta simi kokkaa kerralla? Et tekis vaan kaks vaikka. Mulla yleensä aina on vaan yks kokki perheessä, joka tekee kaikille ruokaa. Niin sit käy just noin, et jääkaappi pursuaa tähteitä tai sit ylimääräset annokset jää pöydälle mätänemään. Mutta aina jos mua ärsyttää nää ruoka-asiat pelissä, mietin Pleikkarin Sims-versiota. Eipä menny hermot siinä, kun ruoanlaitto oli taas niin yksityiskohtasta!! Ootko pelannu? Muutenkin hankalampi ohjailla kun tietokoneella, niin sit viä pitäs hankkia jotain yksittäisiä aineita ruokiin ja lisätä niitä yks kerrallaan... Totaalisesti epäonnistunu se juttu kyllä. :(

    Mäkin oon mokannu noita esityksiä monet kerrat, kun ne tapahtu eri lailla, kun yleensä tehtävät. Hämäävää... Ja harvemmin kattelen karttaa, niin ei ees tullu koulua klikkailtua ja tarkistettua asiaa.

    Tuli tosta Hera ja ruokapala -kuvasta mieleen, et miksköhän simit ei voi laittaa repussaan olevaa ite valmistettua kissanruokaa kuppiin automaattisesti? Teen sitä aina, kun sen syömisestä tulee hyvä moodlet kissalle. Mutku pitää aina tunkee sitä tavallista ruokaa kuppiin! :( Herkut jää reppuun...

    Olipa hauskat keskustelut ruokapöydässä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, harkkoakii taisin miettiä mut rautaharkko ei kuulostanu hyvältä vaikka kultaharkko onkii olemassa :DDD Mut sehän se taitaa olla.

      Keräily on kivaa! Harvemmin vaan siitä innostuu tosissaan ku simit ei kestä niin kauan ku kaikkien juttujen löytäminen ottais aikaa, ja haluis vaan yhellä simillä kaikki keräilyjutut täyteen :D Mut noille nyt noita on kerääntyny ja totesin et munanmuotonen hionta on ihan pirun kiva joten on sit vähitellen ruvennu harrastaa noilla tota keräilyä :D
      Riimi on poikkeava ni se sen takia viihtyy parhaiten alusvaatteissa :D

      Säästää kyl aikaa ku noita tähteitä on (ja osa niistä pilaantuu, nyt vaan on ollu tosi sitkeitä ruokia ja ne on eläny tuolla kauan. Kakku pilaantuu tuskin koskaan.), mut sillon tällön tekis miel tehä uusiakii ku alkaa kyllästyttää vanhat :D Miulla kans yleensä on yks kokki mut nää kaks kokkailee vuorotellen mikäli tähteitä ei ole.
      Pleikkaria en oo koskaan pelannu, en omista yhtäkään konsolia. Pelasin kyl joskus 10 vuotta sitte sillosen kaverin pleikkarilla Sims1:stä joka oli vähän ku TS1 ja TS2 välimuoto mut aika ärsyttävä silti :DDD

      Hmmm, en tiiä. Eikä sitä herkkuruokaakaan saa vissiin jääkaappiinkaan! Mie kyl latasin modin joka estää sen jatkuvan ruokakupin täytön, ahhhh, rauhaaaa ♥ Mut kyl miullakii simit välillä tota vääntää, aina en vaan halua ku se vissiin pidentää niitten elinikääkii ja haluisin aina eläinvanhuksetkii pois jaloista pyörimästä :D

      Haha! Kiitos kommentista! :D

      Poista
    2. Keräily on kivaa tosiaan, mutta sitä tulee harrastettua liian harvoin. Ja sillonkin yleensä myyn löydökset, erittäin harvoin lähetän hiotuttavaks. Mutta Supernaturalissahan tuli se joku jalokivikone, hmm, sitäpä en tainnu kans vielä kokeilla. Mutta ei sillä taida saada hiottua niitä kimpaleita, pölyä vaan tehtyä...?

      Pleikkarilla Simsit on aika kökköjä kaikki mielestäni, erityisesti petyin aikanaan Sims 3 Lemmikit -versioon. Siinä oli tosi vähän lemmikkijuttuja vaan. Yleisesti ottaen konsolipelit on ollu kivoja sinänsä, et niissä on aina tehtäviä minkä mukaan pelataan. Mut nythän tietokoneversiossakin on, et se on kiva parannus.

      Juu herkkuruokaa ei saa jääkaappiin, mut eipä se tunnu pilaantuvankaan repussa. Et sinänsä ei haittaa sen säilytys pidempäänkin. Vai että pidentäis elinikääkin? Se oli taas kerran uus tieto. Mulla oli nyt pelissä liian pitkä se ikäasetus muutenkin, tarvii taas lyhentää. Ja muistin että pennuista sais rahaa myymällä, mut en ainakaan löytäny sellasta vaihtoehtoa mistään. Ystävälle ei voinu myydä eikä edes lahjoittaa ja puhelimella sai vaan luovutettua pennun pois. Ja mä kun kuvittelin tienaavani hyvät rahat niillä kahdella pentueella (4 pentua) köyhille simi-paroilleni! :D

      Poista
    3. Mut hiomisessa ja sulattamisessa on se hyvä puoli, et vaikka se maksaa, ni niistä saa enempi rahaa ku ne myy! Jotkut saattaa olla jopa useemman tonnin luokkaa :D
      Ja kyllä sillä koneella muuten saa hiottua ihan noita "muotohiontoja" - ohessa saa vieläpä jalokivipölyä!

      Vaan hevosia voi myydä. Muille simeille tulee MUISTAAKSENI sellanen hölmö vaihtoehto ku "Ehdota..." jonka takana on sit "Ehdota ottamaan lemmikki". Toivottavasti en nyt kuitenkaan sekota TAAS kakkoseen :D Mut jos tota ei tuu ni ehkä simin perheessä on jo liikaa asukkaita.

      Poista
    4. Ok, kiitos taas! Tutkitaan asiaa. :)

      Poista
  3. Uu jee! :D Thö postaus!

    MUNANMUOTOINEN HIONTA, minä haluan :o Tulee tietenki yliopistolisärissä? :DDD On muuten ihan sikahieno kokoelma. Mua nyt alko houkuttaa kans tommonen kokoelma XD Toi tansaniitti on kyl hieno, mut tykkään sinisestä topaasista vaikka ei ne oo kauheen arvokkaita x)

    Olisko se vaikka harkko? :D Ja mitää, mulle tulee aina elohopea tommosena putkena :o

    Sinne meni ne tajuttoman arvokkaat salaatin siemenet :DD:D:D:D:

    Niin siis Riimi haluaa puutarhaan vai Aada haluaa puutarhaan? :DDDD Muistanko väärin vai pelaatko sä Twinbrookissa? Se on aika kivan näkönen talvella.

    Jokseenki söpöä ku Riimi hommailee kaikkea tieteellistä... PUOLIALASTI :D Kuulostaa ihan multa, hillun itekki puolialasti koko päivän jos ei tarvi mennä mihinkää :DDDD oho, kauhee paljastus XD

    Eih, mulla on kans tuo tähteiden ongelma AINA! Ja varsinki juhlien jälkee ku porukka tuo kaikkea mahdollista ja sitten on se hemmetin kakku joka kestää talvesta syksyyn asti siellä jääkaapissa :DD Vaikka sinänsä o ihan sama mitä ne syö mut musta on vaan tylsää laittaa ne syömään viikkotolkulla synttärikakkua XD

    Ristiriitaisuutta todellakin :D

    Mikä ihmeen bloggerbugi tuo nyt sitten on O_O Blogger on niiiiin ihana ♥

    Ja taas se Riimi on puolialasti XD

    "Tää näyttää niinku Corbin ois pierasemassa Damienille." nyt kuolen XDDDDDDDDDD en kestä :D::D:D:D nyt joku aattelee et Depistako on NIIIIIIIN NOLO ku nauraa pierujutuille mut ne vaan on hauskoja XDDD

    "D: "Ai kirjottaaks äiti roskapostia foorumeille???"" XDDD repskops D:D:DD

    Alko huvittaa jotenki tuo Damienin peiton kuosi ja aattelin ihan randomisti "tuo poikahan nukkuu sienissä...." O_O XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en minä tiiä missä lisärissä se tulee vai tuleeko ees missään :D Corbinilla vaan on noita hiontamuotoja ihan sikana, pitää koittaa joku kerta jos muistas ottaa kuvan siitä.
      Ja on noilla lisääkii noita, eri hiontaa tosin mut en vaan muistanu ottaa kuvaa :D

      Harkko jooo :DDD Ja miulle kans ennen aina tullu koeputki mut yhtäkkiä tuli harkko :o

      No Riimi haluaa puutarhaan mut minä haluun pelaamaan Riimillä puutarhaan :D:D:D:D Ja joo, Twinbrookissa pelaan. Oon kyllä tykänny ton kaupungin talvista tosi paljon.

      Hei pierujutut on hauskoja, varsinkii meijän perheen kuolematon vitsi enkä aina ees tajuu miks. Mut oli vaikka telkkarissa ohjelma mikä tahansa ja jos sieltä kuuluu "prrrrrrr" ni kaikki hajoilee XD

      :D:D:D:D:D Sienissä :D Joo en tiiä miks sienikuvio, se tais vaan olla sopivan violetti niin et muokkasin sen vastaamaan enempi Damienin lempiväriä :D

      Kiitos kommentista siullekin taas :)

      Poista
    2. HEI tsekkasin sen munanmuotosen hionnan ja se tulee näköjään Unelmaduunissa :D

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)