tiistai 16. helmikuuta 2016

Simlaarin kätköistä, osa 1

Hellurei, vähän erilaista postinkia tänään! Pelasin eilen ja tänään taas ahkerasti ja hups, kuvia tuli jopa kahen postauksen eestä. Välissä kuitenkii päätin toteuttaa sen mikä aiemmin ei toteutunu ku vanhalla koneella CAS päätti kaatua: eli kävin läpi laarin simejä ja esittelen tässä muutamia tekeleitäni taustatarinoineen. Hirmuset oli suunnitelmat muutamalla mut jostain syystä en koskaan päässy vihkoon kirjottamista pidemmälle...

Näköjään tän ekan kohalla syntyy niin paljon tekstiä et suosiolla jaan tän "yhen ison postauksen" muutamaan pienempään. Jo ihan oman mielenterveytenikii takia :D:D:D Ja eipähän lopu ainakaan tekeminen kesken. Ohgawd nyt jo alkaa olla enemmän kuvia ku mitä pystyy ees postaamaan DD:::



"LC" LAPANEN


Feat simit jotka räpyttää silmiä aina just väärään aikaan! Ja CCMagic tai peli pelleilee jotain ku se on heivannu osan meikeistä hittoon ja korvannu ne pelin omilla.

Anyway, tässä näätte siis... noh, en tiiä nimiä :DDD Liekkö niitä edes keksitty, miekkosellakaan ei lukenu ku vaan sukunimi.                                  ---No löytyhän ne Lapastenkii muistiinpanot täältä meikäläisen hienosta vihosta. Tässä kuvassahan ei siis esiinny itse LC:n alottajaa lainkaan, vaan prologin päätähdet, joitten lapsesta ois tullu sitten LC:n kantaisä. Prologiin ois osia kuulunu vissiin pari, kolme. 

HEI löysin koneelta jonkun tekstinpätkän tästä! :D Eli ilmeisesti kuvassa näkyvä teinityttönen on nimeltään Irena Lapanen. Irena "synty joskus 70-luvulla" Barnacle Bay'ssä, jonka isä oli merirosvo tms. joka yhtenä päivänä katos reissullaan ja äiti-Marie murtu ja masentu (jaa vissiin sit koitin käsitellä omia mielenterveysonkelmia tätäkin kautta? :D) tästä täysin. Yhyy miten traagista. Ja ne muutti Little Heaveniin. Aka syy, miksei tätä prokkista koskaan saatu kovin pitkälle: inspiroiduin Create A World -toolista ja rupesin luomaan ITE tätä kaupunkia nimeltä Little Heaven. Sen piti olla vähän kaikkea, pienisuuri kaupunki :D On se CAW-tiedosto jossain, mut täysin kesken. Meinasin rakentaa itte sinne taloja ja eeeehhhh vaikka tykkään rakentaa, rakennan ehkä kerran kymmenessä vuodessa ja sillonkaan ei meinaa jaksaa saattaa sitä loppuun asti!

Niin ja loin alkutarinatekstiin niin paljon hahmoja, etten niistäkään jaksanu luoda ku nämä kaksi. Ja Irenan isän, josta en tajunnu ottaa kuvaa ku en muistanu et/miten se liittyy tähän. Vielä ois ollu äidin lisäks isäpuoli ja pikkusiskopuoli. HAAAA täällä kerrotaan myös, et ton kuvassa olevan pojan nimi on Nico! No kyl se vähän Nicolta näyttää kieltämättä.

Prologin piti olla melko traaginen, koska Irenan äiti ja isäpuoli kuoli onnettomuudessa ja siskopuoli muutti sedälleen (ja taas lisää hahmoja...) ja sossut ois vieny Irenan, mut jotenkii ne sai keploteltua Nicolle huoltajuuden. Nico on siis nuori aikuinen ja Irenan poikaystävä jota yllätys yllätys tytön vanhemmat ei hyväksyny; MasterController tais vähän auttaa idean syntymisessä - teini-NA-suhde nääs :D

Ja Irenankii lopun piti olla aika traaginen. Tulis raskaaks teininä ja kuolis synnytyksessä tms. ja Nico kasvattas pojan, joka rahojen loppuessa joutus muuttamaan tyhjälle LC-tontille LC:n sääntöjen mukasen rahasumman kera alottamaan LC:n. Sitä en tiiä, oisko se jatkunu tarinana vai pelkkänä... kuvaamisena.


Veikkaan muuten et tässä "simstarinoitten alkujen" sarjatuotannossa oli kyse myös siitä, et himotti kuvata ja kirjottaa ihan kauheesti, mut jotenkii en vaan ikinä saanu tarinoita oikeesti alulleen. Kunnes sitten keksin, et teempähän muuten simsblogin. Radolassa oli kiva postata kuvia, mut jotenkii halusin sellasta tietynlaista vapautta ja omaa päätösvaltaa, ja siitä sitten synty The Another Sims. Jonka nimi oli vaan nopeesti hatusta repästy, mut sille tielle jäätiin näköjään :D Eilen just tsekkasin, et eka postaus oli Tony Charmerista syksyltä(?) 2011 mikä tarkottaa sitä, et blogi täyttää tänä vuonna 5 vuotta o____o Täytyy keksitä jotain jännää (ehkä se halloween-tarina mitä ei koskaan ollukaan?) sen kunniaks. Onneks on aikaa :DDD Vielä.

4 kommenttia:

  1. En kyl tunnistanu Irenaa teiniks :D Katoin vaa et onpas pienikokoinen nuori aikuinen : D

    " No kyl se vähän Nicolta näyttää kieltämättä. " en tiiä miksi mut koen ton tosi huvittavaks lausahdukseks :D:DD

    Huuuuu draamaa! Muthei tosi kivan ja jännän prologin oot keksiny! :D Seuraisin mielelläni Lapasten LC:tä! :D Tai jotain samankaltasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo en minäkään kyllä noita selatessa tajunnu et se on teini, muistin vasta tätä kirjottessa ei joo, vois ehkä mainita koska ainankii kirjotuksen pohjalta sen pitäs olla teini :DDD

      Saa nähä, innostunko ikinä. Just nyt ei oo mikään tarinabuumi päällä. Kirjottaminen on kyllä ihan kivaa ja monta vuotta miun elämästä menikii fanfictionin maailmassa :::D Onhan miulla tuolla se Halloween-tarina kirjotettuna mut kuvia ei oo, sekii tarina valmistu joko 2012 tai 2013 ja sen piti olla valmis sinä syksynä mut kuinkas kävikään NIIN.

      Laarin kätköistä löyty simejä ainankii tän lisäks kahen tarinan edestä. Eiku kolmen, jos elukat lasketaan mukaan :D Niistä lisää joskus myöhemmin. Nyt meinasin työstää seuraavaa Rogetien osaa. Hirveen vaikeeta päättää mihin vetää keskelle viivan ku kuvia tuli liikaa yhteen postaukseen mut jostain syystä siinä on liian selkee jatkumo ja en osaa päättää mihin eka osa loppuu :::D

      Poista
  2. Nico on tosi komea ja Irena kaunis! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyllä itekii Nicon nähessäni et sehän on aika kivannäkönen! Normisti aina tuntuu etten osaa ikinä tehä persoonallisia simimiehiä :D

      Poista

Comments plz! No ei vaiskaan, kommentoi jos siltä tuntuu, me likes! ♥ (Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, en välttämättä heti samana päivänä enkä ehkä huomennakaan, joskus saattaa mennä montakin viikkoa hiljaiseloa, mutta vastaan silti aina ennemmin tai myöhemmin! Joten, kiitos kärsivällisyydestä!)